Verhuur

Bij scoutsperk verhuren wij patrouilletenten, een seniortent en muurtenten. Onze lokalen zelf zijn niet te huur! Voor meer info over onze tenten en de huurprijzen zijn hieronder te vinden.

Patrouilletent 6x4m

Wij hebben meerdere groene patrouilletenten te huur met een oppervlakte van 4x4m met een voortent van 2m. Ideaal om tot 10 mensen te laten in overnachten en zeer bestand tegen alle weersomstandigheden en gemakkelijk in opzet. Indien u deze tent wilt huren raden wij aan om 2 grondzeilen te huren. Hiermee is de volledige oppervlakte gedekt. Voor de prijzen van verhuur kan u meer info onderaan vinden.

Senior tent 17x5m

Onze senior tent heeft een lengte van 17m en een breedte van ongeveer 5m. Deze is ideaal om grotere groepen te slapen te leggen of voor gebruik als eettent. De tent heeft 2 kleine deuren aan de uiteinden maar heeft ook de mogelijkheid om het openen van het middelste gedeelte indien nodig. Voor deze tent zijn ongeveer 6 grondzeilen nodig om heel de oppervlakte te dekken maar dit is enkel aangeraden indien de tent gebruikt wordt om te slapen. meer info voor prijzen zijn onderaan de pagina te vinden.

Muurtent 10x5m

Deze muurtent is zeer ruim vanbinnen, ideaal als polyvalente tent of om te slapen voor grotere groepen. De tent heeft 2 deuren in de muren maar kan ook zonder muren opgezet worden om een open afdak te maken. Ideaal dus ook voor op evenementen. Voor de opbouw van de tent is zeker 6 tot 8 man aangeraden.

prijzen

In de onderstaande tabel zijn alle prijzen voor verhuur terug te vinden voor al onze tenten. Wenst u een tent te huren? Stuur dan een mailtje naar scoutsperk.grl@gmail.com voor de beschikbaarheid of verdere vragen.

 Prijzen/dag (€)
  Periode1-3 dagen  4-7 dagenMeer dan 7 dagen of Kamp/Bivak
Patrouilletent (6×4)15,0012,0010,00
“Seniortent” (5×17)20,0020,0015,00
Muurtent:   
muur tent (5×10)30,0020,0015,00
    
grondzeil5,00  4,00   2,50

Er bestaat ook de mogelijkheid dat wij voor jullie de tent komen opzetten. Hiervoor rekenen we een extra kost aan en dit doen we ook enkel in de volgende gemeente: Zaventem, Steenokkerzeel, Grimbergen, Kampenhout, Zemst, Haacht en Vilvoorde. Moest u buiten deze gemeente vallen kan u steeds contact met ons opnemen om eventuele mogelijkheden te bespreken voor het opzetten. De prijzen voor opbouw zijn de volgende:

  Type tentPrijs (€) opbouw en afbraak/tent
Patrouilletent (6×4 2m voortent)50,00
“Seniortent” (5×17)75,00
Muurtent: 
Muur tent (5×10)75,00

Interesse of vragen? Mail ons via: scoutsperk.grl@gmail.com

vragen? Neem zeker contact met ons op!