Scoutskamp 2020

*Onder voorbehoud gezien de huidige coronaproblematiek.

Van donderdag 30 juli tot zaterdag 8 augustus ontvoeren we met groot plezier jullie zonen. We gaan een tiental dagen in waterdichte tenten slapen. We gaan ravotten op het terrein, in het bos en misschien is er ook water. Waarna we ten volle kunnen genieten van de heerlijke gerechten van de kookouders.

De verkenners vertrekken 1 dag op voorhand met de fiets. De welpen en jongverkenners gaan met de trein. De kapoenen komen pas met de bezoekdag op zondag 2 augustus.

We kunnen jullie verklappen dat we in het dorpje Villers-Sainte-Gertrude ons kamp opslaan. Dit dorpje ligt op 15 km van Durbuy.

Alle gedetailleerde info verschijnt begin juli in een kampschors. Wat moet je meenemen? Wie vertrekt waar en op welk uur? Wat is het exacte adres? Wat is het thema van elke tak?…

De kampinschrijvingen zijn open vanaf de maandschors van april en mei verschijnt tot het einde van juni. In die maandschors zal verdere informatie staan over de inschrijvingen voor het kamp. Deze info zal ook op deze webpagina verschijnen.

Weest paraat!

De groepsleiding