kamp 2022 Nismes

Beste ouders en leden,

Het is weer bijna tijd voor ons jaarlijks kamp! Dit jaar trekken we van 31 juli tot 9 augustus naar het kleine Nismes in Namen.

Zoals vorig jaar worden de leden afgezet aan de kampplaats op zondag 31 juli. Ook zoals vorig jaar starten alle takken op dezelfde dag, dit betekent dat de kapoenen op 6 augustus al terug naar huis komen.

Het vertrek naar huis zal met de trein gebeuren, maar hiervoor zal latere communicatie verduidelijking brengen. Verdere informatie over het afzetten, terugkomen, de bagage, de kampthema’s en dergelijken zullen in het begin van juli online komen in de officiële kampschors.

Dit jaar bedraagt het inschrijvingsgeld voor kamp 100 euro voor de kapoenen en 140 euro voor welpen, jongverkenners en verkenners.
Dit mag overgeschreven worden op het rekeningnummer: BE92 7341 6203 9923, met vermelding van naam en tak van het lid.

Gelieve ook jullie individuele steekkaart up te daten of in te vullen op de groepsadministratie van Scouts en Gidsen Vlaanderen, een handleiding hiervoor vindt je op de pagina “inschrijvingen” op onze site.
Het is zeer belangrijk dat dit in orde is zodat wij op de hoogte zijn van eventuele allergieën en weten wie wij moeten contacteren in geval van nood.

Alle leden moeten ten laatste op 10 juli ingeschreven zijn. Zo kunnen wij alle activiteiten goed plannen. Vergeet dit dus zeker niet!

Het is zoals elk jaar ook verplicht voor alle leden om een hemd met alle kentekens en een sjaaltje te dragen, zorg dus zeker dat dit tijdig in orde is. (kapoenen moeten enkel een sjaaltje dragen). Sjaaltjes kunnen steeds bij ons op de scouts gekocht worden voor 15 euro en een hemd kan in een HOPPER winkel gekocht worden.

het inschrijvingsformulier kan je hieronder terugvinden. Na het invullen krijgt u normaal een bevestigingsmail, indien u deze niet heeft gekregen is uw inschrijving niet verzonden en moet u deze opnieuw invullen of ons contacteren. ( controleer ook uw spam folder en ongewenste mails!!!)

Met verdere vragen mag u ons altijd contacteren op grl@scoutsperk.be

Weest Paraat!

Vanaf begin juli zal de kampschors klaar zijn waar alle detail informatie zal instaan.

vragen? Neem zeker contact met ons op!