Inschrijvingen scouts Perk feest!

Beste ouders, leden en sympathisanten.

De leiding van Scouts Perk nodigt jullie graag uit op Scouts Perk Feest! Het weekend van 24 en 25 maart wordt een heus feestweekend met tal van verschillende activiteiten: quiz, springkastelen, torenspeltoernooi, lekker eten… Kortom: een weekend om alvast in jullie agenda te zetten! 

Vrijdagavond 24/03 organiseren we een plezante quiz in de Parochiezaal van Perk. Het wordt de perfecte mix tussen ontspanning en uitdaging met heel gevarieerde quizrondes. Inschrijven kan met een team van max 5 personen via de link onderaan. Deuren openen om 19u, quiz start om 20u. 

Zaterdag 25/03 starten we de dag om 14u in de tuin van de pastorij (achter de Parochiezaal) met Vlaamse Kermis, springkastelen, hapjes en drankjes. Om 15u start het befaamde torenspeltoernooi waarvoor de inschrijvingen ook nog altijd openstaan. Meer info en de inschrijvingen vind je via de link onderaan. 

s’Avonds staat onze jaarlijkse eetdag op de planning, maar dit jaar hebben we hem wel in een heel nieuw jasje gestoken! Vanaf 17u zijn jullie welkom in de Parochiezaal van Perk en serveren we jullie de allerbeste kampmaaltijden, gemaakt door onze eigen kookouders. Kom proeven van de gerechten waar uw kinderen tien dagen lang van mogen smullen! En ook hier: inschrijven kan via onderstaande link. 

Inschrijven voor alle activiteiten kan via: https://forms.gle/q5aXbjtMUAG2kSmRA

Wij kijken er alvast naar uit en hopen jullie dan ook talrijk te mogen verwelkomen! 

WEEST PARAAT 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s