Scouts Perk feest!

Na het goede succes van vorig jaar willen we ook in 2023 een heus feestweekend organiseren. De Parochiezaal van Perk en de tuin van de pastorie vormen het perfecte decor voor maagjes die gevuld zullen worden, hersenen die tot het uiterste gedreven zullen worden en veldslagen die gewonnen zullen worden!

VRIJDAG 24/03 – QUIZ
Kom je kennis testen op de ‘Weest Parate Kennis Quiz’ in de parochiezaal van Perk. Ga jij naar huis met de hoofdprijs, of waag je je liever aan de befaamde zuipbeker? Inschrijven kan met een team van max 5 personen voor €25.
19u: Deuren open
20u: Quiz

ZATERDAG 25/03 – TORENSPELTOERNOOI, VLAAMSE KERMIS, KAMPEETDAG…
Vanaf 14u zijn jullie welkom in de tuin van de pastorie voor Vlaamse kermis, springkastelen, hapjes en drankjes… Voor ieder wat wils! En ook de tweede editie van ons felbevochten torenspeltoernooi staat op de planning. Wie o wie kroont zich dit jaar tot de koning der torenspellen en wint deze Perske veldslag? Inschrijven kan met een team van maximum 5 personen voor €15.
’s Avonds staan de allerbeste kampmaaltijden op het menu, klaargemaakt door echte professionals: onze kookouders! Kom proeven van de heerlijke gerechten die wij elk kamp op ons bord krijgen. Het inschrijvingsformulier is onderaan te vinden.

14u: Vlaamse kermis, springkastelen, hapjes en drankjes…
15u: Torenspeltoernooi
17u: Kampeetdag

Voor alle activiteiten kunt u inschrijven via volgende link: https://forms.gle/q5aXbjtMUAG2kSmRA

Ook een dikke merci aan al onze sponsors die ons helpen dit evenement waar te maken!!:
Vanneste projects, Land- en tuinwerken Mommens, Aeck Lighting, Variatio, NDW, Frietjess, De Punt, Gettelentrik, Caje schrijn- en interieurwerken, GDW security, Tuin- & boomverzorging Joren De Heyn, Arcari, Eetcafé “de 4 vaten”, Gerd Balis, As Built, Art-b, Beton Van Dijck, Lutti Jump, Life Balance, Hof ten as, Hairstyling Ingrid, Dewinter groenten & fruit

Hopelijk tot dan!

WEEST PARAAT

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s