Wat met zieken op kamp? (herinnering)

Beste ouders,

Hieronder delen wij nog eens het stappenplan dat wij hanteren als er leden of leiders ziek worden. Het is heel belangrijk om te weten dat kinderen die ziek zijn, ook al is het helemaal geen Covid-19 naar huis zullen moeten gaan. Dit betekend dat ouders of familie hun kind zullen moeten komen afhalen als ze gecontacteerd worden door de groepsleiding. Wij betreuren dat dit het geval kan zijn dit kamp. Wij moeten dit doen om de veiligheid van de groep te garanderen , maar vooral ook voor het zieke lid/ leider. Wij hopen dat dit niet nodig zal zijn en zullen onze uiterste best doen om jullie knapen fit en gezond te houden, maar we moeten er uiteraard rekening mee houden. Moest u dus opvangen dat er een lid naar huis is moeten gaan, is dit zeker geen reden tot paniek. Als het over Covid-19 gaat dan brengt de leidingsploeg jullie op de hoogte.

Hieronder het schema, neem het zeker eens door! Zo weten jullie als ouders ook wat er van jullie verwacht wordt in geval van ziekte.

FlowchartStappenplanNoodprocedure_COM1

En het uitgebreide document (bedoeld voor de jeugdbeweging zelf, maar we willen dat jullie zo goed mogelijk op de hoogte zijn.)

Stappenplan om je noodprocedure op te stellen

Het kampterrein is helemaal klaar om de leden veilig te ontvangen en de leiding staat te springen om er toch nog een topjaar van te maken!!! Wij hopen dat jullie er even veel zin in hebben!

P.S. Aangezien er geen bezoekdag is dit jaar zullen wij regelmatig (als we voldoende batterij hebben op onze slimme telefoons) een update geven over hoe het met jullie rakkers gaat.

Weest Paraat!!!

Scouts Perk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s