Heen- en terugreis kamp 2020 (kapoenen,welpen en jvk)

Dag iedereen,

Speciale tijden brengen nogal speciale regelingen met zich mee, ook wij hebben het dit jaar wat anders moeten regelen. Lees dit bericht zeer aandachtig a.u.b. en breng mede-ouders op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Eerst en vooral willen wij iedereen er aan herinneren dat het zeer belangrijk is dat er geen zieke leden worden meegestuurd. Kom je uit een risicogebied of twijfel je aan symptomen, raadpleeg je arts dan en laat een test uitvoeren als dit nodig is! Om de veiligheid van de groep te garanderen, mogen kinderen die ziek zijn (of het nu corona is of niet) niet mee op kamp (het kampgeld kan voor 90% terugbetaald worden in dit geval)! Hou u de komende dagen zeer goed aan de regels en beperk je contacten & hou de gezondheid van uw kinderen extra in het oog, zodat wij op een verantwoorde manier kunnen vertrekken. Alvast bedankt voor het begrip!

Heenreis:

-> voorzie een lunchpakket

Door omstandigheden hebben we er voor gekozen om de heenreis van de welpen en jongverkenners op 30-07-2020 wat anders aan te pakken. We nemen namelijk een tourbus in plaats van de trein. Ouders moeten hun kinderen dus NIET in Vilvoorde afzetten, Maar zetten hun kinderen gewoon af aan de lokalen. De leden mogen vanaf 8.30 u afgezet worden en worden ten laatste tegen 9.00 u verwacht aan onze lokalen in Perk. Vanaf dat de leden toekomen worden ze opgesplitst in hun bubbels, blijf na het afzetten van de kinderen niet rondhangen bij onze lokalen aub ;). Wij kiezen ervoor om een mondmasker te verplichten voor Iedereen op de bus! Op deze manier willen wij ons kamp veilig beginnen.

Voorbeeld van afbeelding

Voor de heenreis v.d. Kapoenen veranderd er niets, de leden worden om 8.15 verwacht aan de achterkant van het station van Vilvoorde. Probeer hier niet te laat te komen, want onze trein wacht niet. Voorzie ook voor de kapoenen een mondmasker(tje) voor in het station en op de trein.   -> voorzie een lunchpakket

Terugreis (met de trein):

Welpen en Kapoenen komen aan in Vilvoorde op 08/08/2020 om 17.47 u

Jongverkenners komen aan in Vilvoorde op 08/08/2020 om 18.18 u

Wij hebben deze uren niet op elkaar kunnen afstemmen via reservaties. Wij begrijpen dat dit zeker niet ideaal is, maar gezien de omstandigheden rekenen wij weer op jullie begrip.

Samengevat:

Heen:

Welpen en Jvk: 30/07/2020 Vanaf 8.30 tot 9.00 u verzamelen aan de lokalen in Perk

Kapoenen:  02/08/2020 Om 8.15 u verzamelen aan de achterkant v.h. station in Vilvoorde

Terug:

Kapoenen en Welpen: 08/08/2020 om 17.47 u

Jvk: 08/08/2020 om 18.18 u

Vriendelijke Groeten van de leiding!

Weest Paraat!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s