17/ 07 Eetdag scouts Perk ‘tuin editie'(bestellen voor 13/07)

Met pijn in het hart viel onze eetdag gedurende het jaar weg om de gekende redenen. Samenkomen en genieten van lekker eten met veel volk zat er niet in. Nog steeds niet, maar er zijn wel een reeks versoepelingen geweest die het toelaten om een alternatief te bieden.

Wij zouden geen vereniging zijn als we de mensen niet zouden willen samenbrengen, daarom nodigen wij jullie graag uit voor deze ‘Tuin editie’ van onze eetdag. we slaan naar jaarlijkse gewoonten de handen in elkaar met catering Kokoen (kokoen.be) om jullie tegen democratische prijzen van lekker eten te voorzien. Maak het jullie 17 juli dus niet te moeilijk en reserveer (voor 13 Juli!) de handige afhaal pakketten met de klassiekers vanop onze jaarlijkse eetdag. Zet de tafel in de tuin, werk de gerechten eenvoudig af en geniet nog eens van het samen zijn (op een verantwoordelijke manier welteverstaan) !!!

Pakketten kunnen Vrijdag 17 juli worden afgehaald tussen 16 u en 18 u bij Kokoen (Vilvoordsesteenweg 119, 1820 Perk). Wij zullen het afhaal punt organiseren volgens de regels, hierom vragen wij jullie ook om met zo weinig mogelijk personen de bestelling te komen afhalen.

Bestellen kan via onderstaand formulier:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdn489v-EdhhY5cBhCtXtPwfnq6OcQMhUW0m5giQNAPGzR9aw/viewform?usp=sf_link

Weest Paraat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s